TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За Русија, протерувањето на дипломатот од Албанија е провокација

Макфакс - 22.01.2021

Руското Министерство за надворешни работи реагираше по одлуката на Албанија да го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошев поради непочитување на мерките против коронавирусот. Министерството наведува дека таквиот потег нема да остане без одговор.

Руската амбасада во Тирана: Неосновани се сите обвинувања против нашиот дипломатски претставник

Слободен Печат - 22.01.2021

По одлуката на албанската влада да го протера нивниот дипломатски претставник Алексеј Кривошеев, поради непочитување на антковид мерките, реагираше руската абасада во Тирана, оценувајќи ги за неосновани изнесените обвинувања.

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките против коронавирусот

Макфакс - 22.01.2021

Албанија го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошеев поради наводно непочитување на мерките против ширењето на коронавирусот. Во соопштението на албанското Министерство за надворешни работи се вели дека Кривошеев е прогласен за „персона нон грата“ ...

Албанија протера руски дипломат поради кршење на санитарните мерки

МКД - 21.01.2021

Албанија денес протера руски дипломат поради наводно непочитување на мерките воведени за сопирање на ширењето на заразата со ковид-19. Министерството за надворешни работи на Албанија го прогласи Алексеј Кривошеев за персона нон грата и му нареди да ...

Албанија протерала руски дипломат зошто не ги почитувал мерките против коронавирусот

Макфакс - 21.01.2021

Албанската влада протерала руски дипломат, поради наводно кршење на мерките за сузбивање на пандемијата на коронавирус, пренесува албански „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наредило на рускиот дипломат Алексеј Кривошев ...

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките за заштита од коронавирусот

А1 On - 21.01.2021

Албанската влада денеска соопшти дека протерала еден руски дипломат од земјата, поради наводно непочитување на заштитните мерки воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот, јави телевизијата „Топ Чанел“.

Албанија протера руски дипломат

ТВ21 - 21.01.2021

Албанската влада протера руски дипломат поради наводно кршење на мерките против коронавирусот, јавува албанскиот „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наложил на рускиот дипломат Алексеј Кривошев за 72 часа да ја напушти ...

Руски дипломат протеран од Албанија поради непочитување на епидемиолошките мерки

Локално - 21.01.2021

Рускиот дипломат Алексеј Кривошеев беше протеран од Албанија затоа што ги прекршил мерките за сузбивање на епидемијата на вирусот корона, соопшти Министерството за надворешни работи на Албанија.

Албанија протера руски дипломат поради непочитување на антиковид мерките

Опсервер - 21.01.2021

Албанската Влада го прогласи рускиот дипломат Алексеј Кривошеев за „персона нон грата“, бидејќи не ги почитувал антиковид мерките, со обврска да ја напушти земјата во рок од 72 часа од моментот на добивањето на официјалното известување.

Албанија протера руски дипломат поради непочитување на антиковид мерките

24Инфо - 21.01.2021

Албанската Влада го прогласи рускиот дипломат Алексеј Кривошеев за „персона нон грата”, бидејќи не ги почитувал антиковид мерките, со обврска да ја напушти земјата во рок од 72 часа од моментот на добивањето на официјалното известување.

Албанија протера руски дипломат поради непочитување на антиковид мерките

Либертас - 21.01.2021

Албанската Влада го прогласи рускиот дипломат Алексеј Кривошеев за „персона нон грата“, бидејќи не ги почитувал антиковид мерките, со обврска да ја напушти земјата во рок од 72 часа од моментот на добивањето на официјалното известување.

Албанија протерала руски дипломат зошто не ги почитувал мерките против коронавирусот

Вечер - 21.01.2021

Албанската влада протерала руски дипломат, поради наводно кршење на мерките за сузбивање на пандемијата на коронавирус, пренесува албански „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наредило на рускиот дипломат Алексеј Кривошев ...

Албанија протерала руски дипломат затоа што не ги почитувал мерките против коронавирусот

Точка - 21.01.2021

Албанската влада протерала руски дипломат, поради наводно кршење на мерките за сузбивање на пандемијата на коронавирус, пренесува албански „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наредило на рускиот дипломат Алексеј Кривошев ...

Албанија протера руски дипломат поради непочитување на антиковид мерките

Вечер Прес - 21.01.2021

Албанската Влада го прогласи рускиот дипломат Алексеј Кривошеев за „персона нон грата“, бидејќи не ги почитувал антиковид мерките, со обврска да ја напушти земјата во рок од 72 часа од моментот на добивањето на официјалното известување.

Албанија протерала руски дипломат зошто не ги почитувал мерките против коронавирусот

Н.Македонија - 21.01.2021

Албанската влада протерала руски дипломат, поради наводно кршење на мерките за сузбивање на пандемијата на коронавирус, пренесува албански „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наредило на рускиот дипломат Алексеј Кривошев ...

Албанија протера руски дипломат поради непочитување на антиковид мерките

MakPress - 22.01.2021

Албанската Влада го прогласи рускиот дипломат Алексеј Кривошеев за „персона нон грата“, бидејќи не ги почитувал антиковид мерките, со обврска да ја напушти земјата во рок од 72 часа од моментот на добивањето на официјалното известување.

Албанија протерала руски дипломат зошто не ги почитувал мерките против коронавирусот

Centar - 22.01.2021

Албанската влада протерала руски дипломат, поради наводно кршење на мерките за сузбивање на пандемијата на коронавирус, пренесува албански „Топ ченел“. Министерството за надворешни работи на Албанија му наредило на рускиот дипломат Алексеј Кривошев ...

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките против коронавирусот

Вечер - 22.01.2021

Албанија го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошеев поради наводно непочитување на мерките против ширењето на коронавирусот. Во соопштението на албанското Министерство за надворешни работи се вели дека Кривошеев е прогласен за „персона нон грата“ ...

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките против коронавирусот

24Инфо - 22.01.2021

Албанија го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошеев поради наводно непочитување на мерките против ширењето на коронавирусот. Во соопштението на албанското Министерство за надворешни работи се вели дека Кривошеев е прогласен за „персона нон грата“ ...

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките против коронавирусот

PressingTV - 22.01.2021

Албанија го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошеев поради наводно непочитување на мерките против ширењето на коронавирусот. Во соопштението на албанското Министерство за надворешни работи се вели дека Кривошеев е прогласен за „персона нон грата“ ...

За руската амбасада протерувањето на нивниот дипломат од Тирана неосновано

MakPress - 22.01.2021

По одлуката на албанската влада да го протера нивниот дипломатски претставник Алексеј Кривошеев, поради непочитување на антковид мерките, реагираше руската абасада во Тирана, оценувајќи ги за неосновани изнесените обвинувања.

За руската амбасада протерувањето на нивниот дипломат од Тирана неосновано

Опсервер - 22.01.2021

– По одлуката на албанската влада да го протера нивниот дипломатски претставник Алексеј Кривошеев, поради непочитување на антковид мерките, реагираше руската абасада во Тирана, оценувајќи ги за неосновани изнесените обвинувања.

За руската амбасада протерувањето на нивниот дипломат од Тирана неосновано

24Инфо - 22.01.2021

По одлуката на албанската влада да го протера нивниот дипломатски претставник Алексеј Кривошеев, поради непочитување на антковид мерките, реагираше руската абасада во Тирана, оценувајќи ги за неосновани изнесените обвинувања.

Албанија протера руски дипломат поради кршење на мерките против коронавирусот

Точка - 22.01.2021

Албанија го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошеев поради наводно непочитување на мерките против ширењето на коронавирусот. Во соопштението на албанското Министерство за надворешни работи се вели дека Кривошеев е прогласен за „персона нон грата“ ...

За Русија, протерувањето на дипломатот од Албанија е провокација

Вечер - 22.01.2021

Руското Министерство за надворешни работи реагираше по одлуката на Албанија да го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошев поради непочитување на мерките против коронавирусот. Министерството наведува дека таквиот потег нема да остане без одговор.

За Русија, протерувањето на дипломатот од Албанија е провокација

Точка - 22.01.2021

Руското Министерство за надворешни работи реагираше по одлуката на Албанија да го протера рускиот дипломат Алексеј Кривошев поради непочитување на мерките против коронавирусот. Министерството наведува дека таквиот потег нема да остане без одговор.