TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Карпош стартуваше со „Мој Карпош-Моја картичка“

MTM - 05.03.2019

Градоначалникот на општината, Стефан Богоев рече дека п римарната цел на картичката не е да ја загрози конкуренцијата туку да направи з адоволни бизниси кои имаат поголема фреквенција и добивка, како и граѓани кои купуваат по пониски цени во ...

Жителите на Карпош ќе купуваат со попуст со „Мој Карпош-Моја картичка“

Скопје инфо - 05.03.2019

Општина Карпош, денес, во кафе бар „Мартини“, преку промотивен настан (бизнис појадок) го означи стартот на проектот „Мој Карпош – Моја Картичка“. Станува збор за картичка која на имателите, жители на Општината, им дава можност да користат одредени ...

Почеток на проектот „Мој Карпош - Моја Картичка“

Скопје инфо - 04.03.2019

Утре, вторник, 05.03.2019 година, со почеток во 11:00 часот, во кафе бар „Мартини“, Општина Карпош ќе организира промотивен настан (бизнис појадок) за почеток на проектот „Мој Карпош - Моја Картичка“.

Стартуваше „Мој Карпош-Моја картичка“

Локално - 05.03.2019

Картичка „Мој Карпош-моја картичка“ што на жители на Карпош им дава можност да користат одредени попусти при користење на услугите во над 250 фирми и компании што работат на територијата на локалната самоуправа: ресторани, кафулиња, спортски ...

Општина Карпош: Стартуваше проектот „Мој Карпош-Моја картичка“

iPortal - 05.03.2019

Општина Карпош, денес, во кафе бар „Мартини“, преку промотивен настан (бизнис појадок) го означи стартот на проектот „Мој Карпош – Моја Картичка“. Станува збор за картичка која на имателите, жители на Општината, им дава можност да користат одредени ...

Карпошaни ќе купуваат со попуст со „Мој Карпош-Моја картичка“

Независен - 05.03.2019

Општина Карпош, обезбеди посебна картичка за своите жители, преку проектот „Мој Карпош – Моја Картичка“, со која тие добиваат многу попусти во повеќе од 250 фирми и компании кои работат на територијата на локалната самоуправа: ресторани, кафулиња, ...

Стартуваше „Мој Карпош-Моја картичка“

Сител - 05.03.2019

Картичка „Мој Карпош-моја картичка“ што на жители на Карпош им дава можност да користат одредени попусти при користење на услугите во над 250 фирми и компании што работат на територијата на локалната самоуправа: ресторани, кафулиња, спортски ...

Стартуваше „Мој Карпош-Моја картичка“

1tv - 05.03.2019

Картичка „Мој Карпош-моја картичка“ што на жители на Карпош им дава можност да користат одредени попусти при користење на услугите во над 250 фирми и компании што работат на територијата на локалната самоуправа: ресторани, кафулиња, спортски ...

Започна проектот „Мој Карпош – Моја Картичка“

Слободен Печат - 05.03.2019

За картичката „Мој Карпош - Моја Картичка“ можат да аплицираат сите жители на Карпош над 13 години и тоа или директно во Општината или преку веб платформата www.mojkarpos.mk Општина Карпош, денес, во кафе бар „Мартини“, преку промотивен настан ...

Карпошани од денес можат да аплицираат за картичката „Мој Карпош“ со која ќе имаат попуст во 250 фирми и кафулиња

Сакам да кажам - 05.03.2019

Од денес жителите на општина Карпош можат да аплицираат за картичката „Мој Карпош-Моја картичка“ со која ќе имаат попуст во над 250 фирми кои се наоѓаат на територијата на општината. Попусти при користење на картичката граѓаните ќе имаат во ...

„Мој Карпош – моја картичка“ им донесе попусти на граѓаните

Н.Македонија - 06.03.2019

Општината Карпош го почна проектот „Мој Карпош – моја картичка“, а со тоа карпошани добија можност да користат одредени попусти при користење на услугите во над 250 фирми и компании што работат на територијата на оваа скопска општина.

Стартува проектот „Мој Карпош – Моја Картичка“

Скопје1 - 05.03.2019

Жителите на Општина Карпош имаат можност да користат одредени попусти при користење на услуги во над 250 фирми и компании кои работат на територијата на локалната самоуправа: ресторани, кафулиња, спортски објекти, ординации, книжарници, но, и кај ...