TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тамара ја згреши случајно, за пред Ципрас немаше време, но за химната нема место и во наставната програма?

365 - 10.09.2019

Тамара намерно ја згреши химната и „Денес над Македонија“ намерно не беше интонирана при посетата на Ципрас, смета претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош – Тони Јаревски, како потврда посочувајќи ја новата наставна програма по музичко образование за ...

Јаревски: Мислите дека Тамара ја згреши химната и дека ненамерно немаше химна пред Ципрас? Се лажете! (ФОТО)

Курир - 10.09.2019

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија?! Дека ненамерно немаше химна при посетата на Ципрас?!- пишува на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош, Тони ...

По новата програма за музичко во основните училишта нема да се учи Химната на Република Македонија!

Република - 10.09.2019

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија?! Дека ненамерно немаше химна при посетата на Ципрас?!- пишува на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош, Тони ...

Јаревски: Некој мислеше дека на Тамара не ја научила химната на Македонија?, не отстранета е и од новата програма за ...

Скопје1 - 10.09.2019

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија?! Дека ненамерно немаше химна при посетата на Ципрас?!- напиша на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош, Тони ...

(фото) БЕТОН ИДЕНТИТЕТОТ НА ЗАЕВ: Химната „Денес над Македонија“ и во учебник заменета со „Џелем, џелем“ и албанската ...

Денешен - 10.09.2019

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија и дека ненамерно немаше химна при посетата на Ципрас, пишува на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на ОК Карпош, Тони ...

Во шесто одделение нема да се учи химната, туку…

Expres - 10.09.2019

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош, Тони Јаревски, на фејсбук сподели дека има измени во наставната програма по музичко возпитување на учениците од шесто одделение според која не е предвидено учење на македонската химна, како до сега.

Јаревски: По новата програма за музичко во основните училишта нема да се учи химната на Република Македонија!

Нетпрес - 10.09.2019

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија?! Дека ненамерно немаше химна при посетата на Ципрас?!- пишува на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош, Тони ...