TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

360 степени - 30.05.2023

Ова, како што посочи првиот човек на полицијата, Оливер Спасовски, е уште една потврда за меѓусебното пријателство и партнерство на земјава и САД, но и за придонесот кој С Македонија го има во НАТО-Алијансата Министерството за внатрешни работи (МВР) ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Слободен Печат - 30.05.2023

Уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република Северна Македонија во најмоќната политичко-безбедносна НАТО Алијанса, напиша министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на неговиот ...

(Фото) МВР и Амбасадата на САД спроведоа тактичка вежба „Лебед 2023“

еМагазин - 30.05.2023

Министерството за внатрешни работи денеска во Скопје во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”. Фото: ...

Спасовски: МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”

Канал5 - 30.05.2023

Силно ја цениме поддршката која нашиот главен стратешки партнер Соединетите Американски Држави ни ја даваат преку Амбасадата на САД во сите процеси,напиша на социјалните мрежи министерот Спасовси.

Спасовски: „Лебед 2023” претставува уште една потврда за придонесот на Република Северна Македонија во најмоќната ...

Бриф - 30.05.2023

“МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република Северна Македонија во најмоќната ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Опсервер - 30.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информаше дека МВР во координација со Амбасадата на САД спровело тактичка вежба „Лебед 2023”, што, како што посочи, претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”

24Инфо - 30.05.2023

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република Северна Македонија во најмоќната политичко-безбедносна ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Zoom - 30.05.2023

инистерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информаше дека МВР во координација со Амбасадата на САД спровело тактичка вежба „Лебед 2023”, што, како што посочи, претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, ...

Спасовски: МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”

Centar - 30.05.2023

Фејсбук статус на Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи: МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот ...

МВР и Амбасадата на САД спроведоа тактичка вежба „Лебед 2023“

Локално - 30.05.2023

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ја гледа како уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Независен - 30.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информаше дека МВР во координација со Амбасадата на САД спровело тактичка вежба „Лебед 2023”, што, како што посочи, претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, ...

Министерот Спасовски е презадоволен од поддршката од САД и ѝ е благодарен на амбасадорката Агелер

МКД - 30.05.2023

„Силно ја цениме поддршката која нашиот главен стратешки партнер САД ни ја даваат преку Амбасадата на САД во сите процеси кои значат безбедна и напредна држава, особено во евроинтегративните процеси.Со ова партнерство, со храбрите државнички одлуки ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Во Центар - 30.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информаше дека МВР во координација со Амбасадата на САД спровело тактичка вежба „Лебед 2023”, што, како што посочи, претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, ...

Спасовски: Ја цениме поддршката на САД, кои се гаранција за стабилност на регионот

Фокус - 30.05.2023

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ја гледа како уште една потврда за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република Северна ...

Спасовски: Ја цениме поддршката на САД, кои се гаранција за стабилност на регионот

Либертас - 30.05.2023

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023”, што министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ја гледа како уште една потврда за меѓусебното пријателство и партнерство, така и за придонесот на Република Северна ...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

MakPress - 30.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска информаше дека МВР во координација со Амбасадата на САД спровело тактичка вежба „Лебед 2023”, што, како што посочи, претставува уште една потврда како за меѓусебното пријателство и партнерство, ...