TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Опсервер - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Курир - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

А1 On - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

MakPress - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Република - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

24Инфо - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција пронајде група од 38 мигранти од Сирија на границата со Турција

Денешен - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

ТВ21 - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција. Од грчката полиција соопштија дека по новите информации и ...

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

4NEWS - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција. Од грчката полиција соопштија дека по новите информации и ...

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Сител - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Вечер Прес - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Lider - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грчката полиција ја пронајде групата мигранти заглавена на границата со Турција

Во Центар - 16.08.2022

Групата од 38 мигранти кои извесен период беа заглавени на малиот остров во реката Еврос на копнената граница меѓу Грција и Турција, вчера беше лоцирана и спасена од грчката полиција, јави дописничката на МИА од Атина.