TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два пожари беснеат во Црна Гора

24Инфо - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

Опсервер - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

Сител - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Пожари беснеат во Црна Гора

Н.Македонија - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина н а селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине ...

ВИДЕО: Два пожари беснеат во Црна Гора

А1 On - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

Курир - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Пожари беснеат во Црна Гора

Фокус - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

24 Вести - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

1tv - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

MakPress - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

ТВ21 - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...

Два пожари беснеат во Црна Гора

4NEWS - 23.03.2019

Пожари избувнаа синоќа во Црна Гора на непристапен терен во близина на селото Црквине кај Колашин, како во кањонот на реката Морача. Командирот на Службата за заштита и спасување на Колашин, Жељко Дармановиќ информира дека пожарот кај Црквине беснее ...