TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nvidia ја најави новата GeForce RTX 3060 Ti графичка карта по цена од 399 долари

USB - 02.12.2020

Nvidia ја најави својата нова GeForce RTX 3060 Ti графичка карта, по цена од 399 долари. Во прашање е најновиот додаток на RTX 3000 линијата на компанијата, а истовремено е и најдостапен модел.

Nvidia ја најави RTX 3060 Ti супер перформанси за 400 долари

IT.mk - 02.12.2020

Картичките од xx60 серијата неколку генерации се најдобри кога е во прашање односот цена и перформанси. Nvidia сега ја најави RTX 3060 Ti картичката која повторно има одлични перформанси за релативно достапна цена.