TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДЕТАЛНА МЕТЕО АНАЛИЗА САМО ЗА МАКЕДОНИЈА ОКОЛУ НАГЛАТА И ЕКСТРЕМНА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО КОЈА НИ СЛЕДУВА ОД СРЕДА: Обилни ...

Екран - 12.04.2024

Метео прогноза на Славчо Попоски: Почитувани, уживајте за време на овој викенд, како и во понеделник и во вторник во рано-летните температури на воздухот, но и во стабилното, суво и претежно сончево време.

Екстремна промена на времето која ни следува од среда: Обилни врнежи од дожд, снег и силен ветер

Скопје1 - 12.04.2024

Уживајте за време на овој викенд, како и во понеделник и во вторник во рано-летните температури на воздухот, но и во стабилното, суво и претежно сончево време. Температурите ќе се искачуваат во интервалот од 23 до 30 степени, а во недела, како и во ...

ДЕТАЛНА МЕТЕО АНАЛИЗА САМО ЗА МАКЕДОНИЈА ОКОЛУ НАГЛАТА И ЕКСТРЕМНА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО КОЈА НИ СЛЕДУВА ОД СРЕДА: Обилни ...

24Инфо - 12.04.2024

Метео анализа на Славно Попоски: Почитувани, уживајте за време на овој викенд, како и во понеделник и во вторник во рано-летните температури на воздухот, но и во стабилното, суво и претежно сончево време.

ЕКСТРЕМНА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО ОД СРЕДА: Обилни врнежи од дожд, снег и силен ветер, детална анализа за Македонија

Фактор - 13.04.2024

Топлото и пријатно време ќе се задржи до вторник, проследено со летни температури на воздухот, но и суво и претежно сончево време. Како што најавуваат синоптичарите, деновиве температурите ќе се искачуваат во интервалот од 23 до 30 степени, а во ...

ЕКСТРЕМНА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО ОД СРЕДА: Обилни врнежи од дожд, снег и силен ветер, детална анализа за Македонија

Женски магазин - 13.04.2024

Топлото и пријатно време ќе се задржи до вторник, проследено со летни температури на воздухот, но и суво и претежно сончево време. Како што најавуваат синоптичарите, деновиве температурите ќе се искачуваат во интервалот од 23 до 30 степени, а во ...