TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бектеши: И годинава организиран одмор на работници со ниски приходи

+инфо - 17.06.2019

Оваа година издвоивме 20.000.000 денари за оваа цел, така што сите вработени кои ги исполнуваат условите месечните примања во семејството да не надминуваат нето приход од вкупно 22.000 денари, ќе имаат право на субвенции од 15.000 денари.

Јавен повик за од Програмата за домашен туризам за работници со ниски приходи

Опсервер - 17.06.2019

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција ќе соопшти детали за јавниот повик од Програмата за домашен туризам за работници со ниски приходи 2019 година. Повикот е за угостителските објекти од туристичките центри низ ...

Министерот Бектеши го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски приходи

1tv - 17.06.2019

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 22.000 денари, која е во рамки ...

Јавен повик за од Програмата за домашен туризам за работници со ниски приходи

Вечер - 17.06.2019

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција ќе соопшти детали за јавниот повик од Програмата за домашен туризам за работници со ниски приходи 2019 година. Повикот е за угостителските објекти од туристичките центри низ ...

Објавен јавниот повик за бесплатен одмор за работниците со ниски примања

Макфакс - 17.06.2019

Јавниот повик за организиран одмор на работници чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 22.000 денари е објавен денеска и ќе трае до 30 август, а користењето на годишниот одмор ќе може да се реализира најдоцна до 30 ...

И годинава организиран одмор на работници со ниски приходи

Република - 17.06.2019

Организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 22.000 денари, е мерката која на прес-конференција ја најави министерот за економија Крешник Бектеши.

Организиран одмор за работници со ниски приходи

Независен - 17.06.2019

Годинава продолжува организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 22.000 денари, која е во рамки на Програмата за домашен туризам за работници со ниски приходи 2019 година, ...

Бектеши го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски приходи

Н.Македонија - 17.06.2019

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 22.000 денари, која е во рамки ...