TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Полицијата-сервис на граѓаните: Новоформирано полициско одделение во Шуто Оризари

Бриф - 21.06.2019

Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата- сервис на граѓаните“, рече министерот ...

Опшина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

24Инфо - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

Полицијата-сервис на граѓаните: Новоформирано полициско одделение во Шуто Оризари

1tv - 21.06.2019

Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата- сервис на граѓаните“, рече министерот ...

Опшина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

Канал5 - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

(Видео) Шуто Оризари доби полициско одделение

Макфакс - 21.06.2019

,,Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата- сервис на граѓаните“, рече министерот ...

Опшина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

Опсервер - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

Шуто Оризари доби полициско одделение

Точка - 21.06.2019

„Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата- сервис на граѓаните“, рече министерот ...

По 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение

Слободен Печат - 21.06.2019

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето на канцеларијата пред граѓаните порачаа дека целта на ова полициско одделение е да се придонесе кон поголема безбедност на општината По речиси ...

Полицијата-сервис на граѓаните: Новоформирано полициско одделение во Шуто Оризари

iPortal - 21.06.2019

Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата – сервис на граѓаните“, рече министерот ...

Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

MakPress - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

Новоформирано полициско одделение во Шуто Оризари

Скопје1 - 21.06.2019

Денеска имам задоволство да ви го презентирам новоформираното Полициско одделение од општа недлежност Шуто Оризари, што е уште еден дополнителен, многу важен, чекор од реализацијата на концептот „полицијата- сервис на граѓаните“, рече министерот ...

Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

Вечер Прес - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

Опшина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност

Скопје инфо - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност кое ќе функционира во рамки на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на отворањето ...

Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност (видео)

Либертас - 21.06.2019

По речиси 30 години Општина Шуто Оризари доби полициско одделение од општа надлежност, кое ќе функционира во рамките на полициската станица Чаир. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општината Курто Дудуш на ...