TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкета: Коалицијата на двајцата поранешни бугарски министри го зголеми својот раст на 11 отсто

Нова ТВ - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс“, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Бугарија: Коалицијата ГЕРБ-СДС го зголеми својот раст за 11 отсто

Lider - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс“, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Анкета: Коалицијата на двајцата поранешни бугарски министри го зголеми својот раст на 11 отсто

Бизнис Вести - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс”, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски министри го зголеми својот раст на 11 отсто

24Инфо - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс”, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Анкета: Коалицијата на двајцата поранешни бугарски министри го зголеми својот раст на 11 отсто

Опсервер - 23.09.2021

– Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс“, нарачано од приватната телевизија бТВ.

АНКЕТА ВО БУГАРИЈА: Коалицијата од двајца технички министри го крена рејтингот на 11 отсто

Денешен - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс“, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Анкета: Коалицијата на двајцата поранешни бугарски министри го зголеми својот раст на 11 отсто

MakPress - 23.09.2021

Претстојните претседателски и парламентарни избори во Бугарија на 14 ноември ќе ја стимулираат изборната активност, покажуваат резултатите од социолошкото истражување на „Маркет линкс“, нарачано од приватната телевизија бТВ.

Каракачанов: Новата власт ќе потклекне под притисокот на САД и ќе дозволи Македонија да влезе во ЕУ

24Инфо - 22.09.2021

Министерството за надворешни работи мораше да реагира на изјавата на специјалниот пратеник на Вашингтон за Западен Балкан, Габриел Ескобар, дека е „погрешно Бугарија да користи билатерален договор за да ја запре Северна Македонија на патот кон ЕУ“, ...