TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Вечера за глупаци“ нова онлине претстава на кумановскиот театар

Опсервер - 08.04.2020

Куманово, 8 април 2020 () – Кумановскиот театар продолжува со онлајн репертоарот и денеска ќе ја прикаже претставата „Вечера за глупаци“ , работена по текст на Текст на Френсис Вебер (Le Dîner de Cons), во режија на Горан Илиќ.

„Вечера за глупаци" нова онлајн претстава на кумановскиот театар

MakPress - 08.04.2020

Кумановскиот театар продолжува со онлајн репертоарот и денеска ќе ја прикаже претставата „Вечера за глупаци" , работена по текст на Текст на Френсис Вебер (Le Dîner de Cons), во режија на Горан Илиќ.

„Вечера за глупаци“ на Тетар Куманово вечерва онлајн

Република - 08.04.2020

На онлајн репертоарот на Кумановскиот театар вечерва е претставата „Вечера за глупаци”. Кумановскиот театар продолжува со онлајн репертоарот и денеска ќе ја прикаже претставата „Вечера за глупаци” , работена по текст на Текст на Френсис Вебер (Le ...

„Вечера за глупаци“ на Театар Куманово – онлајн

Вечер - 09.04.2020

Кумановскиот театар продолжува со онлајн претстави, а од вчеравечер може да се види и „Вечера за глупаци” , работена по текст на Френсис Вебер, во режија на Горан Илиќ. “Се надеваме дека ќе уживате.