TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

А1 On - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Ги поддржуваме младите – Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

24Инфо - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

Започнува авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

Локално - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Ги поддржуваме младите – Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

MakPress - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Бриф - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Канал5 - 09.08.2022

Мерките кои МЗШВ ги креира за младите земјоделци даваат ефект и се повеќе млади лица активно да се вклучуваат во земјоделскиот сектор. Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Опсервер - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

Кој сака да биде земјоделец? МЗШВ почна со авансна исплата на грантот за млад земјоделец

ММС - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Press24 - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

Скопје24 - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

10.000 евра за млад земјоделец во Македонија за започнување со земјоделска дејност

4NEWS - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Ги поддржуваме младите – Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

CivilMedia - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Бизнис Вести - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Ги поддржуваме младите – Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

Агротим - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Lider - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

Вечер Прес - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ: Ги поддржуваме младите – Започнуваме со авансна исплата од 40% на грантот за млад земјоделец

Пулс24 - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци, и тоа преку мерката 112, помош за млади земјоделци за започнување со ...

МЗШВ започнува со авансна исплата од 40 отсто на грантот за млад земјоделец

Во Центар - 09.08.2022

Преку програмата за финансиска поддршка на руралниот развој Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) нуди мерки со кои ги поддржува младите земјоделци и тоа преку мерката 112 – помош за млади земјоделци за започнување со ...