TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавено второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски – првата книга за есеистиката на Горан ...

Макфакс - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски, најдобриот млад научник во хуманистичките науки во 2021 година, кому вчера му беше доделено признанието ...

Објавено второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски – првата книга за есеистиката на Горан ...

А1 On - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски, најдобриот млад научник во хуманистичките науки во 2021 година, кому вчера му беше доделено признанието ...

Второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски по нецели два месеца од првото

MakPress - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ информира дека е објавено второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски. Од „Полица“ посочуваат дека второто издание на „Идентитетот е приказна“ се случува ...

Објавено второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски

Независен - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ го објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски. Второто издание на „Идентитетот е приказна“ се случува по само месец и половина од објавувањето на ...

Второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски по нецели два месеца од првото

Опсервер - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ информира дека е објавено второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски. Од „Полица“ посочуваат дека второто издание на „Идентитетот е приказна“ се случува ...

КНИГАТА ЗА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ВЕЌЕ СЕ ПЕЧАТИ ВО ВТОРО ИЗДАНИЕ Студија за светлината на нашата драмска книжевност и ...

+инфо - 26.11.2022

Неговата студија е методолошки чиста, инвентивна, јасна и дескриптивно-остензивна. Со еден збор, сјајно напишана научна студија за светлината на нашата драмска книжевност и театар – Горан Стефановски, истакна универзитетскиот професор, книжевен ...

Второ издание на книгата за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна”

Либертас - 26.11.2022

.„Полица” го објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна” од Иван Антоновски. Второто издание на „Идентитетот е приказна” се случува по само месец и половина од објавувањето на првото издание по ...

Објавено второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски

Вечер Прес - 26.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ го објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски. Второто издание на „Идентитетот е приказна“ се случува по само месец и половина од објавувањето на ...

Второ издание на „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски по нецели два месеца од првото

Курир - 28.11.2022

Издавачката куќа „Полица“ објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван Антоновски, најдобриот млад научник во хуманистичките науки во 2021 година, кому минатата недела му беше доделено ...