TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лондонскиот музеј го купи балонот со ликот на Трамп

Канал5 - 20.01.2021

По глобалната турнеја балонот ќе биде сместен во музејот, а можно е во иднина да биде дел од поставката. Балонот со ликот на поранешниот претседател на САД Доналд Трамп најде нов дом. Него го купи Лондонскиот музеј, а балонот е висок речиси шест ...

Балонот „Доналд Трамп“ ќе стане експонат во лондонскиот музеј/ВИДЕО

Вечер Прес - 20.01.2021

Огромниот балон со ликот на поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп, кој што прелета над Лондон за време на протестите одржани за време на неговата посета на Велика Британија, го купи Музејот на градот Лондон и има намера да го изложи во делот ...

Лондонскиот музеј го купи балонот со ликот на Доналд Трамп ВИДЕО

+инфо - 20.01.2021

Балонот со ликот на веќе експретседателот на САД Доналд Трамп си најде нов дом. Него го купи Музејот на Лондон, а балонот е висок речиси 6 метри. Тој беше употребен при посетата на Трамп во јули во 2018 година кога леташе над плоштадот на ...

Балонот со Доналд Трамп во пелени ќе стане дел од колекцијата на музејот во Лондон

Репортер - 20.01.2021

Лондонскиот музеј објави дека џиновскиот балон во форма на Доналд Трамп ќе стане дел од неговата колекција. Тоа е илустрација на протестите што ја следеа посетата на американскиот претседател на Лондон во 2018.