TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

Опсервер - 22.01.2021

– Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгија: Судот во Брисел одлучи дека обврската за носење маска на јавно место е противуставно

Денешен - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Суд донесе одлука: Носењето маска на јавно место е неуставно

Република - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

Независен - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

24Инфо - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

Либертас - 22.01.2021

– Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

Слободен Печат - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Носењето маска на јавно место е неуставно, пресуди Основниот суд во Брисел

Курир - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

ТВ21 - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека обврската за носење маска на јавно место е неуставна

А1 On - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

MakPress - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Белгиски суд донесе одлука дека носењето маска на јавно место е неуставно

Вечер Прес - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Носењето маска на јавно место е неуставно, пресуди Основниот суд во Брисел

Скопје инфо - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.

Суд пресуди: Носењето маска на јавно место е неуставно

Нетпрес - 22.01.2021

Основниот суд во Брисел пресуди дека обврската да се носи маска на јавно место како противепидемиска мерка е неуставна. Ова го објавија белгиските медиуми со образложение дека Обвинителството се жали на одлуката.