TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица: Итна оставка на Владата - критична стапка на инфлацијата од 16 отсто

MakPress - 09.08.2022

Дегенеративната екононска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки стап и егзистенцијално загрозување.

Левица: Итна оставка на Владата

Канал5 - 09.08.2022

Критична стапка на инфлацијата од 16 отсто. Дегенеративната екононска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки ...

Левица: Итна оставка на Владата – критична стапка на инфлацијата од 16 отсто

Антропол - 09.08.2022

Дегенеративната екононска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки стап и егзистенцијално загрозување.

Левица: Итна оставка на Владата - критична стапка на инфлацијата од 16 отсто

Press24 - 09.08.2022

Дегенеративната екононска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки стап и егзистенцијално загрозување.

ЛЕВИЦА БАРА ИТНА ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА ПОРАДИ ИНФЛАЦИЈАТА 16 отсто се премногу, сиромашните нема да го издржат шокот оваа ...

+инфо - 09.08.2022

Антикризни мерки беа потребни уште на почетокот на годината, но, ако не се воведат веднаш, безимотните, сиромашните и работниците нема да го издржат овој ценовен шок. Цените постојано се зголемуваат и јасно е дека со идни мерки тие нема да се ...

Левица: Критична стапка на инфлацијата од 16%

Локално - 09.08.2022

Левица денеска обвини дека годишната стапка на инфлација изнесува критични 16% со тенденција да галопира и да се претвори во најопасната форма на инфлација, а тоа е троцифрена, или хиперинфлација.

Левица: Итна оставка на Владата – критична стапка на инфлацијата од 16 отсто

24Инфо - 09.08.2022

Дегенеративната екононска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки стап и егзистенцијално загрозување.

Левица вели дека народот е на питачки стап и бара Владата да си даде оставка

Фактор - 09.08.2022

Поради инфлацијата од 16 отсто, Левица повика Владата да си даде оставка. Според Левица, доколку оваа Влада, која нема храброст да воведе прогресивен данок и сите кризи ги поминува преку грбот на сиромашните, не се распушти, пред нас претстои ...

Левица: 16% инфлација, итна оставка на Владата

МКД - 09.08.2022

Дегенеративната економска политика на Владата во текот на општата кризна состојба во која се наоѓаме, проткаена со корупција, криминал и врски помеѓу политиката и олигархијата го носат народот до питачки стап и егзистенцијално загрозување.