TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот Муцунски го презентираше буџетот за 2022 година

Бизнис Вести - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Градоначалникот на Аеродром Муцунски го презентираше буџетот за 2022 година

Канал5 - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. За капитални инвестиции се предвидени 728 милиони денари, а во фокусот ќе бидат образованието, младите, спротот и ...

Муцунски го презентираше буџетот на општина Аеродром за 2022 година

Курир - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Муцунски го презентираше Буџетот на општина Аеродром за 2022 година

Скопје инфо - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Градоначалникот на О. Аеродром Муцунски го презентираше буџетот за 2022 година

Канал5 - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Муцунски го презентираше буџетот за 2022 година на Oпштина Аеродром

Нетпрес - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Муцунски го презентираше буџетот на општина Аеродром за 2022 година

Република - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Муцунски го презентираше буџетот на општина Аеродром за 2022 година

Сител - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска пред претставници на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални инвестиции изнесува 728 ...

Муцунски го презентираше буџетот на општина Аеродром за 2022 година

Слободен Печат - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска пред претставници на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални инвестиции изнесува 728 ...

Муцунски го презентираше буџетот на општина Аеродром за 2022 година

24Инфо - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска пред претставници на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални инвестиции изнесува 728 ...

Буџетот на општина Аеродром тежи 730 милиони денари

Вечер Прес - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...

Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални инвестиции изнесува 728 милиони денари

Слободен Печат - 20.01.2022

Буџетот е сегментиран во повеќе насоки како: образование, спорт и млади, урбанизам, граѓански сектор, инфраструктура, екологија и животна средина. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални инвестиции изнесува 728 милиони ...

Градоначалникот Муцунски го презентираше буџетот за 2022 година

MakPress - 20.01.2022

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина Аеродром за капитални ...