TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сексуална апатија кај жените: Интересот за партнер исчезнува, но не во целост и за сексот

Попара - 19.09.2021

Реномиран сексуален терапевт тврди дека доживеал проблем што многу често се јавува во долгите врски и тврди дека жените се всушност оние на кои им требаат многу повеќе „новости“ за да останат сексуално заинтересирани.

Сексот не го бива: Дали да раскинете или да останете во врска?

Кајгана - 18.09.2021

Сексот не е сѐ во врската, но е значаен дел од неа. Истражувањата покажале дека една четвртина од задоволноста од врската доаѓа од физичкиот, односно интимниот контакт со партнерот. Но, тоа важи само кога сексот е добар.

Многу жени сакаат пози кога се горе, но мажите подеднакво уживаат во оваа поза!

Кумановски м. - 18.09.2021

Ако имате проблеми со постигнување оргазам, тогаш оваа поза е идеална бидејќи ви овозможува да ја контролирате брзината и длабочината, така што се ќе оди според вашите желби. Класичната каубојка сама по себе не е нова поза, но обидот со различни ...