TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung направи паметен телефон кој не може да се поврзе на Интернет

Иновативност - 16.04.2018

Samsung направи паметен телефон за корисниците кои не сакаат да се конектираат на Интернет. Galaxy J2 Pro има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни паметни телефони на Samsung, но не може да отвори некои апликации и да се ...

Samsung Galaxy J2 Pro – Смартфон кој не може да го поврзете на интернет

Smartportal - 16.04.2018

Во денешно време скоро е незамисливо за нас да сме некаде без нашиот интернет пристап. Доколку сме во странство секогаш бараме Wi-Fi мрежа, а со поновите пакети, операторите ни овозможуваат и одредена количина на интернет за прифатлива цена.

Samsung смартфон за корисници што не сакаат интернет

Телефони.мк - 16.04.2018

Samsung има смартфон без интернет, за корисници што интернет. Новиот Galaxy J2 Pro модел нема да биде класичен смартфон како и сите други, туку наменски сака да се најде за целите на студентите што сакаат да останат фокусирани на наставата.

Новиот паметен телефон на Samsung кој е секогаш „офлајн“

Денар - 16.04.2018

Корејскиот концерн во областа на високата технологија – „Samsung“ се насочува кон две нови целни групи – стари лица и студенти кои се подготвуваат за испити и вниманието да им е насочено кон учењето.

„Самсунг“ создаде паметен телефон на кој нема интернет

Радио МОФ - 16.04.2018

„Самсунг“ произведе паметен телефон за корисниците кои не сакаат да користат интернет. Galaxy J2 Pro има слични спецификации и дизајн како и останатите паметни телефони на „Самсунг“, но нeкои алпикации не можат да се отворат и не може да се поврзува ...

„Самсунг“ произведе паметен телефон без интернет наменет за студентите

Факултети - 16.04.2018

„Самсунг“ направи паметен телефон за корисниците што не сакаат да користат интернет. Фото: Samsung „Галакси Ј2 Про“ има слични спецификации и дизајн како другите висококвалитетни паметни телефони на „Самсунг“, но некои апликации не функционираат и ...

Samsung направи смартфон што нема пристап до интернет

Кајгана - 15.04.2018

Новиот смартфон на Samsung е наменет за корисниците кои не сакаат да бидат онлајн по цел ден. Galaxy J2 Pro има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни смартфони на јужнокорејскиот гигант Samsung, но не може да ги користи ...

Самсунг произведе паметен телефон кој нема интернет, идејата е феноменална

Курир - 15.04.2018

Самсунг направи паметен телефен за корисници кои не сакаат да користат интернет. Галакси Ј2 Про има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни паметни телефони на Самсунг, но не може да да покрене некои апликации и да се ...

Новиот смартфон на Samsung е засекогаш офлајн

Стандард - 16.04.2018

Корејскиот концерн Samsung се свртува кон две нови целни групи – стари лица и студенти кои се подготвуваат за испити и не треба да се дефокусираат. За нив, компанијата го лансира Galaxy J2 Pro – првиот паметен телефон кој не може да користи ...

Samsung направи смартфон што нема пристап до интернет

Локално - 15.04.2018

Новиот смартфон на Samsung е наменет за корисниците кои не сакаат да бидат онлајн по цел ден. Galaxy J2 Pro има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни смартфони на јужнокорејскиот гигант Samsung, но не може да ги користи ...

Самсунг произведе паметен телефон кој нема интернет, идејата е феноменална

Скопје24 - 15.04.2018

Самсунг направи паметен телефен за корисници кои не сакаат да користат интернет. Галакси Ј2 Про има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни паметни телефони на Самсунг, но не може да да покрене некои апликации и да се ...

Samsung произведе паметен телефон без опција за интернет

Точка - 16.04.2018

Компанијата Samsung произведе паметен телефон за корисници кои не сакаат да користат интернет. Galaxy J2 Pro има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни паметни телефони на Samsung, но разликата е во тоа што тој не може да ...

Самсунг произведе паметен телефон кој нема интернет, идејата е феноменална

Студенти - 16.04.2018

Самсунг направи паметен телефен за корисници кои не сакаат да користат интернет. Галакси Ј2 Про има слични спецификации и дизајн како и останатите висококвалитетни паметни телефони на Самсунг, но не може да да покрене некои апликации и да се ...