TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОЈО побара притвор за скопјанец заради трговија со марихуана

Фокус - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) поведе постапка против 43-годишен скопјанец, поради основано сомнение дека сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“, а ...

Побаран притвор заради трговија со дрога

ТВ21 - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против 43 – годишен скопјанец, поради основано сомнение дека го сторил кривичното дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член ...

Полицијата упадна во стан во Скопје - фатен дилер на дрога

Press24 - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 – годишен скопјанец кој го сторил кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение поради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Макфакс - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје против 28-годишен скопјанец поради неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член 215 став 1 од ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Вечер - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 – годишен скопјанец поради неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член 215 ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Опсервер - 22.01.2021

– Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Сител - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Независен - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Скопјанец заработи обвинение поради дрогата пронајдена во неговиот стан

+инфо - 22.01.2021

Покрај дрогата која обвинетиот неовластено ја држел заради продажба, во станот била пронајдена и дигитална вага со остатоци од наркотична дрога - информира Јавното обвинителство. Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до ...

Обвинение за дилер на амфетамини од Дебар Маало

24Инфо - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение за скопјанец кој бил фатен со дрога во стан

Фокус - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Либертас - 22.01.2021

– Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Во изнајмен стан во Центар скопјанец си ја чувал залихата

Република - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Frontline - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение поради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Кајгана - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Скопјанец во домот криел марихуана, хашиш и кокаин

МКД - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Обвинение заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

MakPress - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28-годишен скопјанец кој го сторил кривичното дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Куќен притвор за скопјанец заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Опсервер - 22.01.2021

– Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 годишен скопјанец кој го сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Куќен притвор за скопјанец заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Сител - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 годишен скопјанец кој го сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Куќен притвор за скопјанец заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

MakPress - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 годишен скопјанец кој го сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Куќен притвор за скопјанец заради дрога пронајдена при претрес во стан во Скопје​

Либертас - 22.01.2021

– Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт до Основниот кривичен суд Скопје, против 28 годишен скопјанец кој го сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Побаран притвор заради трговија со дрога

Макфакс - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против 43 – годишен скопјанец, поради неовластено производство и продажба на дрога. „ Осомничениот на 21 јануари 2021 година, околу 17.15 часот, во патничко возило „Шкода Фабиа“ кое тој го ...

Побаран притвор заради трговија со дрога

Вечер - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против 43 – годишен скопјанец, поради неовластено производство и продажба на дрога. „ Осомничениот на 21 јануари 2021 година, околу 17.15 часот, во патничко возило „Шкода Фабиа“ кое тој го ...

Побаран притвор за 43 – годишен скопјанец, заради трговија со дрога

Скопје1 - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против 43 – годишен скопјанец, поради основано сомнение дека го сторил кривичното дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член ...

ОЈО побара притвор за скопјанец заради трговија со марихуана

Опсервер - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) поведе постапка против 43-годишен скопјанец, поради основано сомнение дека сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“, а ...

ОЈО побара притвор за скопјанец заради трговија со марихуана

24Инфо - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) поведе постапка против 43-годишен скопјанец, поради основано сомнение дека сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори”, а ...

Kај скопјанец пронајдени две најлонски црни вреќи со марихуана

МКД - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) поведе постапка против 43-годишен скопјанец, поради основано сомнение дека сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори", а ...

ОЈО побара притвор за скопјанец заради трговија со марихуана

MakPress - 22.01.2021

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) поведе постапка против 43-годишен скопјанец, поради основано сомнение дека сторил кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“, а ...

Кривична за 30-годишен дилер од Куманово

Сител - 21.01.2021

СВР Куманово поднесе кривична пријава против Р.С.(30) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“.