TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

Вечер - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

А1 On - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

24Инфо - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

Независен - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

MTM - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

1tv - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Протест во Москва против политиката на Кремљ

Р.С.Европа - 23.03.2019

Повеќе илјади членови и приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва на протест против државната политика, критикувајќи го Кремљ за корупција и за зголемувањето на цените.

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

Локално - 23.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

Опсервер - 24.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...

Во Москва протести на комунистите против политиката на Кремљ

MakPress - 24.03.2019

Неколку илјади приврзаници на руската Комунистичка партија се собраа во Москва протестирајќи против државната политика и критикувајќи ја корупцијата и зголемувањето на цените. Комунистичката партија ги повика Русите да протестираат низ целата земја ...