TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алтернатива: Доброто од внатре, а не од надвор

Алсат-М - 19.10.2019

И партијата Алтернатива на Африм Гаши се за што побрзи избори. Според нив, крајно време е граѓани да сфатат дека доброто не треба да биде нешто што доаѓа од надвор туку нешто што ќе треба да го произведеме самите ние.

Алтернатива: Редефинирање на Изборниот законик, па избори

+инфо - 19.10.2019

По одлуката на Европската Унија да не даде датум за почеток на преговорите за членство во ЕУ, со тоа упатувајќи порака дека вратите за европска интеграција на земјата се затвораат, Централното претседателство на Алтернатива констатира дека за нас ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Независен - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

А1 On - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Гаши: Треба што побргу да се одржат предвремени избори

Локално - 19.10.2019

Лидерот на Алтернатива, Африм Гаши смета дека по негативната одлука за старт на преговори за влез во Европската Унија, треба што побргу да се одржат предвремени парламентарни избори, кои според него, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

24 Вести - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Гаши: Предвремени избори што побргу

iPortal - 19.10.2019

Лидерот на Алтернатива, Африм Гаши смета дека по негативната одлука за старт на преговори за влез во Европската Унија, треба што побргу да се одржат предвремени парламентарни избори, кои според него, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

24Инфо - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

МКД - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Канал5 - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори. Изборите, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за ...

„Алтернатива“ оцени дека одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Нетпрес - 19.10.2019

„По одлуката на Европската Унија на Македонија да не ѝ се даде датум за започнување на преговори за членство во ЕУ, со тоа упатувајќи порака дека вратите за европска интеграција на земјата се затвораат, денес се состана Централното претседателство ...

Што побргу да се прогласат предвремени избори – бара Алтернатива на Гаши

ММС - 19.10.2019

Пo негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија, партијата Алтернатива побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите посакувани ...

Гаши: Негативната одлука на ЕУ е повод за предвремени избори

Курир - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската Унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Опсервер - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Вечер Прес - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Слободен Печат - 19.10.2019

Според него, како партија дале придонес во процесот за членство во НАТО, но фактот што другата врата на интеграцијата на државата – таа за Европската унија е пред сериозна пречка, е доволен повод земјата да оди на неопходни предвремени избори.

Алтернатива на Гаши бара избори

PressingTV - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

ГАШИ: Изборите се неопходни

Денешен - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската Унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

И Гаши побара предвремени избори што поскоро

Република - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Крајно време е граѓаните да сфатат дека доброто не доаѓа од надвор

Фокус - 19.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

Либертас - 19.10.2019

– Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за ...

Алтернатива: Одбивањето на ЕУ налага предвремени избори

MakPress - 20.10.2019

Политичката партија Алтернатива, по негативната одлука за преговори за членство на држвава со Европската унија побара што побргу да се прогласат предвремени избори, кои, како што вели лидерот Африм Гаши, ќе го потврдат ставот на граѓаните за своите ...