TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кинотека нови филмски проекции за најмладите

Опсервер - 24.01.2022

– Во Кинотека од денеска до петок во рамки на програмата „Кино утро“ ќе бидат прикажани нови филмски проекции за најмладите. Во овој период, програмата „Кино утро“ ќе биде надополнета со филмите „Стела“, Кариран нинџа“, Петко пет плус“, „Каламити“ и ...

Во Кинотека нови филмски проекции за најмладите

Скопје инфо - 24.01.2022

Во Кинотека од денеска до петок во рамки на програмата „Кино утро“ ќе бидат прикажани нови филмски проекции за најмладите. Во овој период, програмата „Кино утро“ ќе биде надополнета со филмите „Стела“, Кариран нинџа“, Петко пет плус“, „Каламити“ и ...

Во Кинотека нови филмски проекции за најмладите

MakPress - 24.01.2022

Во Кинотека од денеска до петок во рамки на програмата „Кино утро“ ќе бидат прикажани нови филмски проекции за најмладите. Во овој период, програмата „Кино утро“ ќе биде надополнета со филмите „Стела“, Кариран нинџа“, Петко пет плус“, „Каламити“ и ...

Кинотека го продолжи „Кино утро“ додека трае продолжениот зимски распуст

Република - 23.01.2022

Со продолжувањето на зимскиот распуст, Кинотеката реши да ги почести најмладите посетители со уште филмска недела и својата програма КИНО УТРО ја надополни со нови филмски проекции кои ќе се одржат од 24 до 28 јануари, соопштија од Кинотека.

„Уживајте во распустот додека трае!“ – Кинотека со надополнета филмска програма за деца

Радио МОФ - 23.01.2022

Со продолжувањето на зимскиот распуст, Кинотеката реши да ги почести најмладите посетители со надополнета филмска недела. Па така, во програмата „Кино утро“ се додадени нови филмски проекции кои ќе се одржат од 24 до 28 јануари.

Нови филмски проекции за деца во Кинотека

MakPress - 22.01.2022

Кинотека ја надополни својата програма „Кино утро“ со нови филмски проекции. Од понеделник до петок, најмладите ќе може да ги погледнат филмот „Стела“, првиот македонски филм за деца, како и „Кариран нинџа“, „Петко пет плус“, „Каламити“ и ...