TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Билетот за посета на „Титаник“ ќе изнесува 250.000 долари

Факултети - 29.11.2021

Откако беше откриен на морското дно на Северниот Атлантик во 1985 година, „Титаник“ го посетија околу 200 луѓе. Но, „Оушнгејт експедишнс“ неодамна го најави своето второ патување до најпознатиот брод во светот, со истражувачки туристи на околу 4.000 ...

НОВ ИЗЛЕТ ДО ТИТАНИК: Огромна цена за посета на остатоците од бродот

Кумановски м. - 29.11.2021

Откако беше откриен на морското дно во Северен Атлантик во 1985 година, само мала група луѓе го посетија Титаник. Компанијата „OceanGate Expeditions“ неодамна најави второ патување до најпознатиот бродолом, но по цена што е реалтивно „солена“.

Екскурзија на Титаник: Експедиција на океанското дно вредна 250.000 долари

Вечер Прес - 27.11.2021

Откако беше откриен на морското дно во Северен Атлантик во 1985 година, Титаник го посетија само мала група луѓе. OceanGate Expeditions неодамна го најави своето второ патување до најпознатиот брод во светот, кој ќе однесе тим од туристи на околу ...

Посетата на најпознатиот остаток од бродолом во светот чини 250.000 долари

Бриф - 28.11.2021

Откако беше откриен на морското дно на Северниот Атлантик во 1985 година, Титаник го посетиле само мала група луѓе. „OceanGate Expeditions“ неодамна го најави своето второ патување до најпознатиот потонат брод на светот, а туристите и тим од ...