TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Виталиа“ извезува и во Барбадос

МКД - 03.07.2020

Како резултат на стратегијата за постојано освојување нови пазари, производите на „Виталиа“ од јули ќе се извезуваат и во Барбадос. Со ова, познатиот бренд сега ќе биде присутен на речиси 60 интернационални локации, меѓу кои се Европската Унија, ...

„Виталиа“ на егзотичните плажи на Барбадос

Опсервер - 03.07.2020

Барбадос е на повеќе од 8.000 километри воздушно растојание од седиштето на „Виталиа“, но како резултат на стратегијата за постојано освојување нови пазари, од јули жителите на оваа островската држава ќе можат да уживаат во производите на ...

„Виталиа“ на егзотичните плажи на Барбадос

еМагазин - 03.07.2020

Барбадос е на повеќе од 8.000 километри воздушно растојание од седиштето на „Виталиа“, но како резултат на стратегијата за постојано освојување нови пазари, од јули жителите на оваа островската држава ќе можат да уживаат во производите на ...

„Виталиа“ на егзотичните плажи на Барбадос

Денар - 03.07.2020

Барбадос е на повеќе од 8.000 километри воздушно растојание од седиштето на „Виталиа“, но како резултат на стратегијата за постојано освојување нови пазари, од јули жителите на оваа островската држава ќе можат да уживаат во производите на ...