TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите

Макфакс - 11.01.2018

Собранието на денешната седница го укина Советот за утврдување на факти и одговорност кај судиите. Владата во ноември минатата година достави до Собранието предлог-закон за престанок на важењето на Законот за совет за утврдување на факти и ...

Собранието го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите

Вечер Прес - 11.01.2018

Собранието на денешната седница го укина Советот за утврдување на факти и одговорност кај судиите. Владата во ноември минатата година достави до Собранието предлог-закон за престанок на важењето на Законот за совет за утврдување на факти и ...

Поцевски: Требаше да продолжиме со работа во рамки на Судски совет

ТВ21 - 09.01.2018

Советот за утврдување на факти требаше да биде дел од Судскиот совет. Ова решение е штетно, тврди Сашо Поцевски кој беше на чело на телото кое со закон треба да се укине. Целиот материјал со кој располагаат ќе му го достават на Советот кој ќе треба ...

Собранието го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите

А1 On - 11.01.2018

Собранието на денешната седница го укина Советот за утврдување на факти и одговорност кај судиите. Владата во ноември минатата година достави до Собранието предлог-закон за престанок на важењето на Законот за совет за утврдување на факти и ...

Собранието го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите

Точка - 11.01.2018

Собранието на денешната седница го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите. Владата во ноември минатата година достави до Собранието предлог-закон за престанок на важењето на Законот за совет за утврдување факти и покренување ...

Собранието го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите

Правдико - 11.01.2018

Собранието на денешната седница го укина Советот за утврдување факти и одговорност кај судиите. Владата во ноември минатата година достави до Собранието предлог-закон за престанок на важењето на Законот за совет за утврдување факти и покренување ...