TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Google забранува апликации за купување на секс услуги

Телефони.мк - 31.07.2021

Google ги забранува sugar dating апликациите, кои означуваат продавање и купување на онлајн сексуални услуги. Апликациите „Sugar Daddy“, „Elite Millionaire singles”, „SeekingArrangement“, „Spoil“, ќе бидат опфатени во забраната, затоа што ова се ...

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите за купување сексуални услуги на интернет

Пари - 31.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „Sugar Daddy“, „Elite Millionaire singles”, „SeekingArrangement“, ...

„Гугл“ забрани апликации на кои се нуди купување на сексуални услуги

4NEWS - 31.07.2021

Водечкиот гигант „Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи т.н. sugar dating, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за неколку платформи меѓу кои и „Sugar Daddy“, „Elite Millionaire ...

„Гугл“ ги забранува: Нема веќе да има апликации за купување сексуални услуги на интернет

Курир - 30.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „ Sugar Daddy “, „ Elite Millionair e s ingles ” , ...

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите за купување сексуални услуги на интернет

iPortal - 30.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „Sugar Daddy“, „Elite Millionaire singles”, „SeekingArrangement“, ...

Google ќе ги забрани апликациите за купување сексуални услуги на интернет

Кајгана - 30.07.2021

Google ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите Sugar Daddy Meet, Elite Millionaire singles, Seeking Arrangement и ...

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите за купување сексуални услуги на интернет

Независен - 30.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „ Sugar Daddy “, „ Elite Millionair e s ingles ” , ...

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите за купување сексуални услуги на интернет

Вечер Прес - 30.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „ Sugar Daddy “, „ Elite Millionair e s ingles ” , ...

Нема веќе апликации за купување на секс на Гугл

MakPress - 30.07.2021

„Гугл“ ќе ги забрани апликациите „за компензирани сексуални односи (т.е. sugar dating)“, кои служат за продавање и купување сексуални услуги на интернет. Се работи за платформите „Sugar Daddy“, „Elite Millionaire singles”, „SeekingArrangement“, ...