TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД: Екстремен авантурист пливал 52,5 часа по Лох Нес

ТВ21 - 24.09.2022

Рос Едгли го собори рекордот за најдолго пливање на отворено во Лох Нес. „Патеката“ долга 79 километри ја исплива за 52 часа и 39 минути. Екстремниот авантурист пливаше непрекинато повеќе од два дена и ноќи, на температура од пет степени Целзиусови, ...

ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД: Екстремен авантурист пливал 52,5 часа по Лох Нес

Zoom - 24.09.2022

Рос Едгли го собори рекордот за најдолго пливање на отворено во Лох Нес. „Патеката“ долга 79 километри ја исплива за 52 часа и 39 минути. Екстремниот авантурист пливаше непрекинато повеќе од два дена и ноќи, на температура од пет степени Целзиусови, ...