TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Штип: Ова злодело мора да биде најстрого казнето

Република - 02.04.2020

Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се случиле во нашиот град, вели градоначалникот на Штип Благој Бочварски.

Бочварски за насилството во Штип: Одвратно и примитивно, најстрого да се казни

360 степени - 02.04.2020

Градоначалникот на Штип, Благоја Бочварски, порача дека насилниците кои тепаа девојче мора најстрого да се казнат. Станува збор за настан кој е регистриран токму во Штип. Поврзани вести: Полицијата ги уапси насилниците од Штип кои тепаа девојче ...

Бочварски: Ова злодело мора да биде најстрого казнето за повеќе никогаш да не се повтори

Бриф - 02.04.2020

Почитувани сограѓани, Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се случиле во нашиот град. Силно го осудувам овој одвратен, примитивен чин на насилство.

Бочварски за насилството во Штип: Одвратно и примитивно, најстрого да се казни

Фокус - 02.04.2020

Градоначалникот на Штип, Благоја Бочварски, порача дека насилниците кои тепаа девојче мора најстрого да се казнат. „Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се ...

Благој Бочварски згрозен од неговите сограѓани

Фактор - 02.04.2020

Благој Бочварски, градоначалникот на Штип, на Фејсбук напиша дека е згрозен од неговите двајца сограѓани за кои беше објавено видео како насилно се пресметуваат со млада девојка. „Почитувани сограѓани, Згрозен и потресен сум од снимките со крајно ...

Бочварски за насилството во Штип: Одвратно и примитивно, најстрого да се казни

iPortal - 02.04.2020

Почитувани сограѓани, Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се случиле во нашиот град. Силно го осудувам овој одвратен, примитивен чин на насилство.

Бочварски: Ова злодело мора да биде најстрого казнето за повеќе никогаш да не се повтори

Скопје24 - 02.04.2020

Почитувани сограѓани, Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се случиле во нашиот град. Силно го осудувам овој одвратен, примитивен чин на насилство.

Бочварски: Згрозен и потресен сум од снимките кои прикажуваат насилство врз девојче

Локално - 02.04.2020

„Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои прикажуваат насилство врз девојче, а кои очигледно се случиле во нашиот град“, пишува на Фејсбук Благој Бочварски, градоначалник на Штип.

Градоначалникот на Штип за претепаното девојче: Ова злодело мора да биде најстрого казнето за повеќе никогаш да не се ...

Press24 - 02.04.2020

Градоначалникот на Штип, Благоја Бочварски, порача дека насилниците кои тепаа девојче мора најстрого да се казнат. Станува збор за настан што е регистриран токму во Штип. „Згрозен и потресен сум од снимките со крајно вознемирувачка содржина кои ...