TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јадранка Костова добитник на наградата „Tраен белег во печатените медиуми“: За успехот на „Фокус“ е заслужен целиот тим

Фокус - 25.03.2019

Главниот и одговорен уредник на неделникот „Фокус“, Јадранка Костова е добитник на наградата „траен белег во печатените медиуми“, која ја доделува регионалното уредништво на магазинот „Story“.

„Story Awards“: Јадранка Костова добитник на наградата „Tраен белег во печатените медиуми“

1tv - 25.03.2019

Уредничката и директорка на неделникот „Фокус“, Јадранка Костова е добитник на наградата „траен белег во печатените медиуми“, која ја доделува регионалното уредништво на магазинот „Story“.

„Story Awards“: Јадранка Костова добитник на наградата „Tраен белег во печатените медиуми“

Либертас - 26.03.2019

Уредничката и директорка на неделникот „Фокус“, Јадранка Костова е добитник на наградата „траен белег во печатените медиуми“, која ја доделува регионалното уредништво на магазинот „Story“.