TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Саудискиот извоз на нафта минатата година опаднал за 10, 75 отсто

24Инфо - 20.02.2020

– Извозот на нафта од Саудиска Арабија лани опаднал за 10,75 отсто, покажуваат податоците на организацијата ЈОДИ, пренесе саудискиот портал Мубашер. Вкупниот извоз на нафта од Саудиска Арабија, вклучувајќи ја суровата нафта и нафтените деривати, во ...

Саудискиот извоз на нафта минатата година опаднал за 10, 75 отсто

Нетпрес - 20.02.2020

Извозот на нафта од Саудиска Арабија лани опаднал за 10,75 отсто, покажуваат податоците на организацијата ЈОДИ, пренесе саудискиот портал Мубашер. Вкупниот извоз на нафта од Саудиска Арабија, вклучувајќи ја суровата нафта и нафтените деривати, во ...

Саудискиот извоз на нафта минатата година опаднал за 10, 75 отсто

Опсервер - 20.02.2020

– Извозот на нафта од Саудиска Арабија лани опаднал за 10,75 отсто, покажуваат податоците на организацијата ЈОДИ, пренесе саудискиот портал Мубашер. Вкупниот извоз на нафта од Саудиска Арабија, вклучувајќи ја суровата нафта и нафтените деривати, во ...

Саудискиот извоз на нафта минатата година опаднал за 10, 75 отсто

Вечер - 21.02.2020

Извозот на нафта од Саудиска Арабија лани опаднал за 10,75 отсто, покажуваат податоците на организацијата ЈОДИ, пренесе саудискиот портал Мубашер. Вкупниот извоз на нафта од Саудиска Арабија, вклучувајќи ја суровата нафта и нафтените деривати, во ...