TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

Независен - 22.01.2021

Португалија – Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

А1 On - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Португалија повторно во колапс: Од Утре се затвораат училиштата и универзитетите

Курир - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

Опсервер - 21.01.2021

– Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

24Инфо - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

Слободен Печат - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

Либертас - 21.01.2021

– Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Во Португалија од утре и задутре се затвораат училиштата и универзитетите

MakPress - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Од утре „под клуч“ португалските училишта и универзитети

+инфо - 21.01.2021

Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на граѓаните се затворени и на луѓето им е наредено да останат во своите домови. Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и ...

Португалија од утре ги затвора градинките, училиштата и универзитетите

Нетпрес - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Португалија од утре ги затвора училиштата и универзитетите

PressingTV - 21.01.2021

Португалската Влада од утре ќе ги затвори сите училишта и универзитети, за да не се влоши состојбата со пандемијата на коронавирусот. Според последната блокада што започна минатата недела, сите служби што не се од витално значење за животот на ...

Алармантна состојба во земјата-претседавач со ЕУ: Ковид-19 ги затвора училиштата и факултетите во Португалија

Слободен Печат - 22.01.2021

Португалската Влада од денеска ги затвора сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните се ...

Португалија ги затвора училиштата и факултетите поради Ковид-19

Курир - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Португалија ги затвора училиштата и факултетите поради Ковид-19

Пулс24 - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

24Инфо - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

Опсервер - 22.01.2021

– Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Португалија ги затвора училиштата и факултетите поради Ковид-19

А1 On - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

Либертас - 22.01.2021

– Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

24 Вести - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

Вечер Прес - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Во Португалија се затвораат училиштата и факултетите поради Ковид-19

MakPress - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...

Португалија: Владата ги затвора училиштата и факултетите поради Ковид-19

Денешен - 22.01.2021

Од денеска португалската Влада ќе ги затвори сите училишни установи, со цел да не се влоши состојбата со пандемијата со Ковид-19. Според последната блокада што почна минатата недела, сите услуги што не се од витално значење за животот на граѓаните ...