TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

Курир - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

Опсервер - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

А1 On - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

MakPress - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

Бизнис Вести - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

Вечер Прес - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...

Зголемени вкупните приходи во државниот буџет на Грција

Република - 16.08.2022

Во првите седум месеци од годинава, вкупните приходи во грчкиот државен буџет изнесуваат 36.846 милиони евра, зголемени за 5.556 милиони евра, односно за 17,8 отсто повеќе од поставената цел, според привремените податоци за извршување на државниот ...