TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

9 инди игри со кои Sony ја започнува иницијативата PlayStation Indies

IT.mk - 02.07.2020

Низ годините Sony охрабрува пласирање на инди игри на нивната конзола, но досегашното напори немаат вродено забележителни плодови. Најновиот потег за поефикасно поплочување на патот на инди игри се чини дека се содржи во услугата PlayStation Now.

PlayStation Plus слави 10 години успешно постоење

Телефони.мк - 30.06.2020

PlayStation Plus услугата постои веќе 10 години, а Sony сака да го одбележи ова со подарување на три бесплатни игри и бесплатна тема за PlayStation 4 . Во јули може да ја добиете играта NVA2K20 за играње на кошарка, a фановите на Lara ќе може да ...