TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„А1 Македонија“ организира кино со автомобили пред арената „Борис Трајковски“

Сакам да кажам - 24.09.2020

Во рамките на одбележувањето една година од воведувањето на брендот „А1“ на македонскиот пазар, „А1 Македонија“ ќе организира А1 Drive-in кино, во кое посетителите ќе можат да гледаат филмови од своите автомобили.

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот: А1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Црнобело - 24.09.2020

Скопје, 24 септември 2020 г . – Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за ...

Со бесплатна проекција на филмот „Паразит“ се отвора седумдневното A1 drive-in кино

Радио МОФ - 24.09.2020

Од 29 септември, до 5 октомври, на паркингот на А1 Арената (СЦ Борис Трајковски) ќе се одржуваат бесплатни филмски проекции на A1 drive-in киното. На седумдневниот репертоар, ќе бидат прикажани филмови од различни жанрови, а официјалното отворање на ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Иновативност - 24.09.2020

– Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 МАКЕДОНИЈА СО УНИКАТЕН НАСТАН ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ФИЛМОТ: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

МакМода - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

A1 драјв-ин кино од 29 септември до 5 октомври

МКД - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 драјв-ин (Drive-in) кино, со богата филмска понуда што на ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Stylist - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

Започнува А1 Drive-In Кино!

CARClub - 24.09.2020

А1 Македонија го прославува својот роденден, а како дел од прославата најавува A1 Drive-in Кино за сите љубители на филмот! Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 ...

Уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Фактор - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот

Опсервер - 24.09.2020

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври – Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот

Скопје инфо - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

Уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Хаштаг - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

ТВ21 - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот

Smartportal - 24.09.2020

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври Скопје, 24 септември 2020 г . – Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со ...

A1 „Drive-in“ кино од 29 септември до 5 октомври

Алсат-М - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

еМагазин - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Точка - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Телма - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 МАКЕДОНИЈА СО УНИКАТЕН НАСТАН ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ФИЛМОТ -A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Екран - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Локално - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот

USB - 24.09.2020

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува ...

А1 Македонија со уникатен настан: A1 Drive-in кино за сите љубители на филмот!

Екипа - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Додај Гас - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

Кафе пауза - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...

Годинешниот оскаровец „Паразит“ доаѓа во Скопје: Кино од автомобил пред „Борис Трајковски“

Независен - 24.09.2020

Во рамките на одбележувањето една година од воведувањето на брендот „А1“ на македонскиот пазар, „А1 Македонија“ ќе организира А1 Drive-in кино, во кое посетителите ќе можат да гледаат филмови од своите автомобили.

Со автомобил на кино, поканува А1 за роденденот

Automedia - 24.09.2020

А1 Македонија организира уникатен настан за љубителите на филмот, A1 Drive-in кино од 29-ти септември до 5-ти октомври. Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија ...

Од 29 до 5 октомври: Бесплатно кино од автомобил, за роденденот на А1

Скопје24 - 24.09.2020

Во месецот на одбележувањето на првиот роденден од воведувањето на брендот А1 на македонскиот пазар, компанијата А1 Македонија продолжува со изненадувања за јавноста и со задоволство го најавува уникатниот настан за сите љубители на филмот – А1 ...