TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Frontline - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, реагираат од Град Скопје.

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Скопско Ехо - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна а граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, одговори денеска Градот Скопје на обвинувањата на опозициската ...

Град Скопје: Неспособната ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

МКД - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, реагира на изјавата на опозициската партија според која јавни ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

24Инфо - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери. ВМРО-ДПМНЕ 30 години говореше за воведување на трамвај во ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Press24 - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Локално - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, реагираат од Град Скопје.

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, фирмата добивала поголеми тендери во нивно време

Фокус - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје место да одговори за новата афера говори за трамвај

Република - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Канал5 - 18.04.2021

ВМРО-ДПМНЕ 30 години говореше за воведување на трамвај во Скопје, но тоа никогаш не се случи. Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Сител - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Слободен Печат - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, фирмата добивала поголеми тендери во нивно време

Либертас - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, фирмата добивала поголеми тендери во нивно време

24 Вести - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Centar - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, соопшти Град Скопје.

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

Опсервер - 18.04.2021

– Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само три години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, се наведува во денешната реакција на Градот Скопје на ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

MakPress - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери. ВМРО-ДПМНЕ 30 години говореше за воведување на трамвај во ...

Град Скопје: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери

MTM - 18.04.2021

Неспособна да одговори на секојдневното одобрување и поздравување од страна на граѓаните на проектите на Град Скопје реализирани за само 3 години, ВМРО-ДПМНЕ фабрикува непостоечки афери, соопшти Град Скопје.