TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бакајоко од Милан оди на позајмица во Кремонезе

Опсервер - 31.01.2023

Фудбалерот од средниот ред на Милан, Темује Бакајоко ќе му се приклучи на Кремонезе на позајмица, објави новинарот Џанлука ди Марцио. Според Ди Марцио, 28-годишниот Французин до крајот на актуелната сезона ќе настапува за Кремонезе.

Бакајоко од Милан оди на позајмица во Кремонезе

Во Центар - 31.01.2023

Фудбалерот од средниот ред на Милан, Темује Бакајоко ќе му се приклучи на Кремонезе на позајмица, објави новинарот Џанлука ди Марцио. Според Ди Марцио, 28-годишниот Французин до крајот на актуелната сезона ќе настапува за Кремонезе.

Бакајоко од Милан оди на позајмица во Кремонезе

MakPress - 31.01.2023

Фудбалерот од средниот ред на Милан, Темује Бакајоко ќе му се приклучи на Кремонезе на позајмица, објави новинарот Џанлука ди Марцио. Според Ди Марцио, 28-годишниот Французин до крајот на актуелната сезона ќе настапува за Кремонезе.