TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е ...

Курир - 09.04.2020

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност.

Христијан Мицкоски: Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како ...

Опсервер - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија ...

Нетпрес - 09.04.2020

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност.

Мицкоски: Буџетскиот дефицит во првите два месеци од 2020 година изнесува речиси 25% од вкупниот кој е предвиден за ...

24Инфо - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политиката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

Мицкоски: Власта јуришаше со народни пари да врши поткуп на гласачи за изборите што требаше да се случат на 12 април

Република - 09.04.2020

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук ги искоментира катастрофалните економски политики на власта. Тој прашува Зоран Заев и СДСМ намерно ја втурнаа македонската економија и граѓани во апокалиптично сценарио, водејќи се исклучително од личните и ...

Мицкоски: Дали СДСМ и Заев намерно ја втурнаа македонската економија во апокалиптично сценарио?

PressingTV - 09.04.2020

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук ги искоментира катастрофалните економски политики на власта. Тој прашува Зоран Заев и СДСМ намерно ја втурнаа македонската економија и граѓани во апокалиптично сценарио, водејќи се исклучително од личните и ...

Мицкоски: Буџетскиот дефицит во првите два месеци од 2020 година изнесува речиси 25% од вкупниот кој е предвиден за ...

Канал5 - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политиката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

МИЦКОСКИ: Се започна на 26 декември 2019-та кога Заев во парламентот изјави дека економијата блеска, а резултатите биле ...

Денешен - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност, објави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Во продолжение неговата целосна објава на Фејсбук: Во политиката пак, ...

Мицкоски: Дали Зоран Заев и СДСМ намерно ја втурнаа македонската економија и граѓани во апокалиптично сценарио

MakPress - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политиката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

Мицкоски: Економска апокалипса е резултат на пандемијата, но и поради кусогледите економски политика на владата на СДСМ

Фокус - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политиката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

Мицкоски: Буџетската „дупка“ достигна една четвртина од Буџетот

Expres - 09.04.2020

„Дали Зоран Заев и СДСМ намерно ја втурнаа македонската економија и граѓани во апокалиптично сценарио водејќи се исклучително од личните и партиските интереси и манифестираа огромно незнаење или е нешто друго во прашање? … А се започна на 26 ...

Мицкоски: Буџетскиот дефицит во првите два месеци од 2020 година изнесува речиси 25% од вкупниот кој е предвиден за ...

Либертас - 09.04.2020

Борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност. Во политиката пак, морате да бидете подготвен на критика, понекогаш аргументирана и прецизна, но понекогаш дифузна и ...

Мицкоски предупредува: Буџетскиот дефицит само во првите два месеци е речиси 25 отсто

+инфо - 09.04.2020

Буџетскиот дефицит во првите два месеци од 2020 година изнесува речиси 25 отсто од вкупниот кој е предвиден за цела 2020, предупреди Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

Мицкоски: Дали Заев и СДСМ намерно ја втурнаа македонската економија и граѓани во апокалиптично сценарио?

Локално - 09.04.2020

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека борбата со пандемијата е борба за секој човечки живот, таа е непроценлива и бесконечна, исто како што е Македонија бесконечност.