TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полициска акција во Крушопек, запленета голема количина кокаин

Вечер Прес - 19.02.2020

Во скопското село Крушопек, кај Сарај, во тел е полициска акција за заплена на поголема количина дрога, објави ТВ21 Запленет е кокаин, иако засега точно не се знае колкава количина завршила во Крушопек, но неофицијални извори на Телевизијата, велат ...

ТВ21 дознава: Во тек е полициска акција во Сарај, запленет кокаин, неофицијално целата пратка е 1,3 тони

ТВ21 - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, ...

ТВ21 дознава: Во тек е полициска акција во Сарај, запленети 1,3 тони кокаин

Курир - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, ...

Запленети 1,3 тони кокаин во полицииска акција во село Крушопек

Република - 19.02.2020

Во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин, дознава ТВ 21 Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, Словенија.

ТВ21: Во тек е полициска акција во Сарај, запленети 1,3 тони кокаин

Frontline - 19.02.2020

Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, Словенија. Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони ...

Голема полициска акција во Скопје – Запленет кокаин

Centar - 19.02.2020

Според информациите на Тв21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленет e кокаин, јави телевизијата. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во ...

Во тек е полициска акција во Сарај, запленети 1,3 тони кокаин

Press24 - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, ...

Полициска акција во Сарај, се замплетува едно кило кокаин

Скопје1 - 19.02.2020

Во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај. Запленет е кокаин, иако засега точно не се знае колкава количина завршила во Крушопек, сепак неофицијални извори за ТВ21 велат дека се работи за околу еден килограм.

Полициска акција во Сарај: Запленет еден тон кокаин

24Инфо - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај. Запленет е кокаин, иако засега точно не се знае колкава количина завршила во Крушопек, сепак неофицијални извори за ТВ21 велат дека се работи за околу еден тон.

Еден тон кокаин е запленет во полициска акција во Сарај

Канал5 - 19.02.2020

Последна вест - голема полициска операција во Сарај.. Неофицијално, запленета е поголема количина кокаин во селото Крушопек.. Станува збор за пратка од 1,3 тона.. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна Гора, а ...

АКЦИЈА ВО КРУШОПЕК: Запленета голема количина дрога

Фактор - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај. Запленет е кокаин, иако засега точно не се знае колкава количина завршила во Крушопек, сепак неофицијални извори за ТВ21 велат дека се работи за околу еден ...

ТВ21 дознава: Во тек е полициска акција во Сарај, запленети 1,3 тони кокаин

Скопје инфо - 19.02.2020

Според информациите на ТВ21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин. Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, ...