TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Метро Мен – главна ѕвезда во Доха (ВИДЕО)

Sport 1 - 26.11.2022

Нема потреба за многу објаснување, ова е Кениец, волонтер на СП кој треба да ги упатува навивачите кон метро станицата и е главна ѕвезда во Доха на Светското првенство во Катар. Веќе има прекар „Метро Мен“, па жив циркус е со навивачите, кои почнаа ...

(ВИДЕО) Вработен во Катар стана интернет сензација

Во Центар - 26.11.2022

Млад човек од Кенија, кој на социјалните мрежи е познат како Metro man, стана фаворит на навивачите на СП и истовремено неочекувана интернет сензација. Седнат на столче во стилот на спасувач, има задача навивачите да ги насочува кон блиските метро ...

Кениски работник во Катар стана ѕвезда меѓу навивачите

Факултети - 25.11.2022

Млад Кениец е познат на социјалните мрежи како Метро момче (Metro guy) откако стана ѕвезда помеѓу навивачите на Светското првенство во фудбал, кое се одржува во Катар во моментов. Неговата задача е да ги упатува навивачите до најблиската станица за ...

Пославен е од Меси: Вработен во метро е главна ѕвезда на СП во Катар (ВИДЕО)

Канал5 - 25.11.2022

Млад Кениец познат на социјалните мрежи како Метро Гај стана миленик на навивачите на Светското првенство во Катар и во исто време неочекувана интернет сензација. Членот на персоналот има задача да ги насочува фудбалските навивачи до блиската метро ...

Вработен во метро е главна ѕвезда во Катар | ВИДЕО

Сител - 26.11.2022

Вработен во метро е главна ѕвезда во Катар. Станува збор за Кениец, волонтер на СП кој треба да ги упатува навивачите кон метро станицата и е главна ѕвезда во Доха на Светското првенство во Катар.