TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во овој знак се родени неверните луѓе кои водат двоен живот

ТВ21 - 07.06.2023

Дали некогаш сте сретнале личност која е како магнет и ги освојува сите околу себе со својот став, изглед и харизма? Токму тоа е Лавот – неверојатно шармантен, секогаш во центарот на вниманието и вешт во уметноста на заведување.

Во овој знак се родени неверните луѓе кои водат двоен живот

Zoom - 07.06.2023

реклама Дали некогаш сте сретнале личност која е како магнет и ги освојува сите околу себе со својот став, изглед и харизма? Токму тоа е Лавот – неверојатно шармантен, секогаш во центарот на вниманието и вешт во уметноста на заведување.