TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Опсервер - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Пари - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Канал5 - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс. Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на ...

БРИТАНЦИ САКААТ ДА ИНВЕСТИРААТ ВО МАКЕДОНСКАТА ЕНЕРГЕТИКА Анѓушев за можностите зборувал со специјалниот британски ...

+инфо - 04.06.2023

Инвеститорите од Обединетото Кралство ги разгледуваат можностите за засилено вложување на својот капитал во Југоисточна Европа и британските државни претставници разговараат со релевантни личности од бизнис заедницата кои можат да им дадат издржани ...

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Нетпрес - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Press24 - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Zoom - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

Независен - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот ФЕРО ИНВЕСТ, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.

Средба на Кочо Анѓушев со специјалниот британски претставник за трговија, Мартин Викерс

МКД - 04.06.2023

Сопственикот на холдингот Фeро инвест, Кочо Анѓушев, се сретна со специјалниот претставник на британскиот премиер, задолжен за трговија, Мартин Викерс и со директорот за трговија и инвестиции за Централна Европа, Ричлов Менса.