TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центар ја прифати донацијата и ќе постави спомен обележје на великанот Горан Стефановски

МКД - 18.04.2021

На последната седница на Советот на oпштина Центар e усвоена одлука со која се прифаќа донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски со цел да се ...

Усвоена одлуката на советот на општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефаноски

Frontline - 18.04.2021

На последната 63. седница на Советот на Општина Центар, советниците ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Семејството на писателот Горан Стефановски донираше скулптура за Спомен обележјето на прославениот драматург

Екран - 18.04.2021

На последната 63. седница на Советот на Општина Центар, советниците ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на Центар за донација до семејството на писателот Горан Стефановски

Канал5 - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски

Слободен Печат - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на општина Центар за прифаќање донација до семејството на писателот Горан Стефановски

24Инфо - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на општина Центар за прифаќање докација до семејството на писателот Горан Стефановски

Опсервер - 18.04.2021

– Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на општина Центар за прифаќање докација до семејството на писателот Горан Стефановски

Либертас - 18.04.2021

– Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Усвоена одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски

Вечер Прес - 18.04.2021

Советниците на последната седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Општина Центар ја прифати донацијата од семејството на Горан Стефановски за негово спомен обележје во Дебар Маало

Мета - 18.04.2021

На последната 63. седница на Советот на Општина Центар, советниците ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Стефановски.

Усвоена одлуката на Советот на општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски

Независен - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Општина Центар ја прифати донацијата од семејството на Горан Стефановски и ќе подигне спомен-обележје од великанот

MTM - 18.04.2021

Советот на Општина Центар ја усвои Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Советот на Општина Центар ја усвои Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски

Бизнис Вести - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Горан Стефановски ќе добие спомен обележје во Дебар Маало

Expres - 18.04.2021

Советниците на Општина Центар усвоија Одлука за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Во Центар ќе се постави скулптура на легендарниот Горан Стефаноски, донација од неговото семејство

MakPress - 18.04.2021

Советниците на последната 63. седница на Советот на Општина Центар ја усвоија Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Општина Центар ќе постави споменик од Горан Стефановски, донација од неговото семејство

Н.Македонија - 18.04.2021

Советот на Општина Центар ја усвои Одлуката за прифаќање донација од семејството на писателот Горан Стефановски и на Здружението за промоција и зачувување на културното наследство на Горан Стефановски.

Споменикот од Горан Стефановски ќе биде поставен во Дебар Маало

Локално - 18.04.2021

Во знак на сеќавање на доајенот на македонската современа книжевност, семејството Стефановски ќе ја подари скулптурата на Општина Центар, со цел да се реализира Одлуката за подигнување спомен-обележје на Горан Стефановски, што Советот на Општина ...