TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Опсервер - 23.11.2020

– И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Еден вирус, многу прашања, малку одговори

Фактор - 23.11.2020

Во изминативе десет месеци, сведоци бевме на една тешка борба со пандемијата, во која се испреплете се: непредвидливоста, неискуството, неподготвеноста, неверувањето и што ли уште не... Има ли вирус, нема ли вирус? Вештачки е произведен или ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

А1 On - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

+инфо - 23.11.2020

Според него, најмалку штети ќе има ако економијата и целото пштество се доведат на ниво на хибернација, но на стабилен и контролиран начин што подразбира диригирана и координирана активност меѓу државата, бизнисот и поединецот.

Азески: Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да ...

Фокус - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Нова ТВ - 23.11.2020

– И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Независен - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Press24 - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Либертас - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува , смета претседателот ...

Азески: Клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе спласнува

Вечер Прес - 23.11.2020

И по десет месеци од новонастанатата состојба што ја предзвика корона вирусот, се уште сме во неизвесност. Треба да се подготвиме за она што претстои, а клучниот момент ќе биде кога државната помош полека ќе почне да спласнува, смета претседателот ...