TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стопирани експресниот пат Охрид-Пештани и автопатот Струга-Требеништа

Слободен Печат - 17.01.2018

Од иницијативата Охрид СОС посочуваат дека на делницата кон Струга има забелешки за недоволен број на вијадукти или приклучоци, меѓутоа тоа е градежниот дел на проектот. Министерството за транспорт и врски донесе одлука да ја запре реализацијата на ...