TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Студеничани препорачува без потреба да не се излегува од дома

Телма - 01.06.2020

Граѓаните на почетокот сметаа дека ова не е вистина и вирусот не постои, вели градоначалникот на Студеничани Азем Садику. Тој вели дека минатиот петок им издале наредба на верските службеници да апелираат до граѓаните да не излегуваат од дома освен ...

Садику: Во Студеничани дури сега граѓаните поверуваа дека постои коронавирус

+инфо - 01.06.2020

Градоначалникот на Студеничани, Азем Садику, преку емисијата „Топ тема“ апелираше до своите сограѓаните да избегнуваат поголеми собирања и максимално да ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот, откако денеска позитивно на вирусот е ...

Садику: Во Студеничани дури сега жителите поверуваа дека постои коронавирус

Република - 01.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Студеничани, Азем Садику, преку емисијата „Топ тема“ апелираше до жителите на оваа општина да избегнуваат поголеми собирања и максимално да ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот, откако денеска ...

Садику: На почетокот, луѓе од Студеничани сметаа дека вирусот не постои

Frontline - 01.06.2020

Тој вели дека минатиот петок им издале наредба на верските службеници да апелираат до граѓаните да не излегуваат од дома освен поради итни причини. Граѓаните на почетокот сметаа дека ова не е вистина и вирусот не постои, вели градоначалникот на ...