TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривични пријави за три лица што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

Слободен Печат - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности” во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави против три лица за незаконско проширување парцела во Охрид

Точка - 18.04.2021

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица и правно лице за узурпирање на недвижности. Според информациите, првопријавениот незаконски проширил парцела која се уште не била на негово име. Се работи за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

Кривични пријави против три лица за незаконско проширување парцела во Охрид

24Инфо - 18.04.2021

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица и правно лице за узурпирање на недвижности. Според информациите, првопријавениот незаконски проширил парцела која се уште не била на негово име. Се работи за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

Кривични пријави против три лица за незаконско проширување парцела во Охрид

Press24 - 18.04.2021

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица и правно лице за узурпирање на недвижности. Според информациите, првопријавениот незаконски проширил парцела која се уште не била на негово име. Се работи за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица за незаконско проширување парцела

Сител - 18.04.2021

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица и правно лице за узурпирање на недвижности. Според информациите, првопријавениот незаконски проширил парцела која се уште не била на негово име. Се работи за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

iPortal - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

Frontline - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

24Инфо - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности” во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

Независен - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

MakPress - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривична пријава против фирмата „Нефи Ик“

Р.С.Европа - 18.04.2021

Поднесени се кривични пријави против три физички лица и еден правен субјект поради сомневање дека сториле узурпација на недвижности во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор компанијата „Нефи Ик“ и двајца охриѓани и еден ...

Кривични пријави за три лица и правниот субјект што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

Канал5 - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности" во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Компанијата „Нефи Ик“ доби кривична пријава

Lider - 18.04.2021

Поднесени се кривични пријави против три физички лица и еден правен субјект поради сомневање дека сториле узурпација на недвижности во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор компанијата „Нефи Ик“ и двајца охриѓани и еден ...

Кривични пријави против три лица за незаконско проширување парцела во Охрид

Нетпрес - 18.04.2021

СВР Охрид поднесе кривични пријави против три лица и правно лице за узурпирање на недвижности. Според информациите, првопријавениот незаконски проширил парцела која се уште не била на негово име. Се работи за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

Кривични за тројца и за компанијата „Нефи ИК“ што исфрлија шут и земја во Охридското Езеро

+инфо - 18.04.2021

Осомничените извршиле дотур на земја и камен со што ја прошириле парцелата на 900 метри квадратни навлегувајќи дури и во водите на Охридското Езеро. Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека сториле казнено дело ...

Кривични пријави против три лица и компанијата „Нефи ИК“, поради што исфрлале шут во Охридско езеро

Локално - 18.04.2021

Поднесени се кривични пријави против три физички лица и правен субјект, поради сомневање дека сториле казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.

Полицијата дури сега ги пронајде: „Нефи ИК“ градел дури и во водите на Охридското езеро

Фактор - 18.04.2021

Три лица и правен субјект заработија кривични пријави поради сомневање дека сториле казнено дело „узурпација на недвижности“ во заштитената зона на брегот на Охридското Езеро. Станува збор за Н.З.(59) од Охрид, Н.И.(51) од Струга и Р.Б.

Кривични пријави за градежни работи во заштитена зона, дури и во Охридско Езеро

МКД - 18.04.2021

Три лица и правен субјект добија кривични пријави поради сомневање дека се сторители на казнено дело „узурпација на недвижности" во заштитената зона на брегот на Охридско Езеро. Тие извршиле дотур на земја и камен, со што ја прошириле парцелата на ...