TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

iPhone 15 Ultra ќе има подобри слики и перформанси од iPhone 15 Pro

Телефони.мк - 29.01.2023

Марк Гурман открива дека најновиот оперативен систем iOS 17 , со кодно име Dawn, нема да има многу нови алатки. Ликстерот LeaksApplePro тврди дека iOS 17 ќе се фокусира на стабилност и ефикасност.

iPhone 15 ќе биде со убав дизајн, сличен на Android

Телефони.мк - 28.01.2023

iPhone 15 серијата е осум месеци подалеку од нас, но веќе протекуваат информации. Ликстерот ShrimpApplePro тврди дека коцкастиот дизајн на iPhone 14 сега ќе биде променет со заоблени агли, како што беше iPhone 5c .