TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

Независен - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

Сител - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за посета на српски претставници на Косово

А1 On - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

Локално - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

24Инфо - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера”.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

Независен - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

Вечер - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

24Инфо - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

Опсервер - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

А1 On - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

1tv - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

Опсервер - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

+инфо - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоисточна Европа

+инфо - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли повторно најавува забрана за српски претставници да го посетат Косово

Локално - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли изјави денеска дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку „постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера“.

Косово го презеде претседателството со Процесот на соработка на Југоситочна Европа

MakPress - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли денеска свечено го презентира преземањето на претседателствувањето на неговата земја со Процесот на соработка на Југоисточна Европа (СЕЕЦП) во наредната година, јави дописникот на МИА од ...

Пацоли најави забрана за посети на Косово на високи српски претставници

Нетпрес - 15.07.2019

Министерот за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли, изјави дека неговата земја ќе забранува посети на високите српски претставници доколку постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера.

Најавени нови забрани за српски претставници да го посетат Косово

PressingTV - 15.07.2019

Косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, изјави дека Приштина ќе им забранува посети на високите српски претставници доколку постојат силни докази дека тие доаѓаат со лоша намера.